Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11407 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Fiona66 napisał:

No coz, pewnie powinnam rzucic z usmiechem haslo " spoko, nie martwcie sie, to byly tylko chwasty i kaktusy"...

BIZI napisal :

no i przynajmniej powiedzialabys prawde, a tak zamydlilas oczy tym osobom....

Barbara pisze :

no i przynajmniej bys pokazala jak sie zachowuja polacy , kiedy w ich ojczyznie jest ogloszony tydzien zaloby narodowej i wogole jacy sa taktowni ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
barbara67 napisał:
Fiona66 napisał:

No coz, pewnie powinnam rzucic z usmiechem haslo " spoko, nie martwcie sie, to byly tylko chwasty i kaktusy"...

BIZI napisal :

Barbara pisze :

no i przynajmniej bys pokazala jak sie zachowuja polacy , kiedy w ich ojczyznie jest ogloszony tydzien zaloby narodowej i wogole jacy sa taktowni ...

Basiu na zakonczenie z mojej strony w tym watku napisze tak:

Za kondolencje wypada podziekowac, nwet jednym slowem - i to jest taktowne, i to wystarczy. Natomiast na forum nie ma potrzeby udawac czegos, czego sie nie czuje, tu nie ambasada i nie kosciół, ani miejsce tragedii.
Niektorzy sa tak zaslepieni, ze nie potrafia zrozumiec kilku prostych slow.
Fiona, dobrze sie zachowalas, ale ALE,CZY JA NAMAWIALAM KOGOKOLWIEK ABY NP. W PRACY SIE ZLE WYPOWIADAL O ZMARLYM???? Wrecz przeciwnie, pisalam, ze zle sie o zmarlych nie mowi dlateg ja nie bede sie wypowiadac na temat zmarlego Kaczynskiego.
I zejdzcie juz ze mnie, bo szukacie na sile w moich wypowiedziach czegos złego, ale tego tam nie ma. SZUKACIE SZTUCZNEGO PROBLEMU.
ha det
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nigdy nie ceniłem kaczyńskiego jako polityka bo to uprawiał robiło więcej szkody niż pożytku .
ale należy mu się szacunek że prywatnie był uczciwy , miał w sobie tę dobrotliwość i nie można mu zarzucić że nie był patriotą . podobnie część reszty tej tzw elity którym można do których można mieć wiele pretensji ale można znależć ich plusy . zginęli też tacy których śmierć jest dużą stratą dla polski , byli poprostu uczciwi i mądrzy . szkoda też członków załogi i reszty którzy zostawili rodziny
takie jest moje zdanie i cześć ich pamięci .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:

po pierwsze - powiedzialam swoja prawde, nie twoja,

po drugie - te osoby, to nie jelopy tylko wyksztaleceni dyplomaci i trudno by im zamydlic oczy jelopskimi tekstami o "kaktusach i chwastach,bo zapewne posiadaja wiedze kim byli tragicznie zmarli,

po trzecie - jesli sama siebie nie uszanuje, jako czlowieka i jako Polki, to kto mialby mnie szanowac i dlaczego ?

po czwarte - jesli tego nie wiesz, lub nie rozumiesz, to.........to wszystko jasne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:

po drugie - te osoby, to nie jelopy tylko wyksztaleceni dyplomaci i trudno by im zamydlic oczy jelopskimi tekstami o "kaktusach i chwastach,bo zapewne posiadaja wiedze kim byli tragicznie zmarli,

po trzecie - jesli sama siebie nie uszanuje, jako czlowieka i jako Polki, to kto mialby mnie szanowac i dlaczego ?

po czwarte - jesli tego nie wiesz, lub nie rozumiesz, to.........to wszystko jasne

ojojoj..ojojoj...uwazaj zeby ci zylka nie pekla....

Pani Ę Ą....

eh ..w tej norwegii to same "kwiaty polskiej inteligencji" .. na kazdym kroku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
barbara67 napisał:
Fiona66 napisał:

BIZI napisal :

Barbara pisze :

Basiu na zakonczenie z mojej strony w tym watku napisze tak:

Za kondolencje wypada podziekowac, nwet jednym slowem - i to jest taktowne, i to wystarczy. Natomiast na forum nie ma potrzeby udawac czegos, czego sie nie czuje, tu nie ambasada i nie kosciół, ani miejsce tragedii.
Niektorzy sa tak zaslepieni, ze nie potrafia zrozumiec kilku prostych slow.
Fiona, dobrze sie zachowalas, ale ALE,CZY JA NAMAWIALAM KOGOKOLWIEK ABY NP. W PRACY SIE ZLE WYPOWIADAL O ZMARLYM???? Wrecz przeciwnie, pisalam, ze zle sie o zmarlych nie mowi dlateg ja nie bede sie wypowiadac na temat zmarlego Kaczynskiego.
I zejdzcie juz ze mnie, bo szukacie na sile w moich wypowiedziach czegos złego, ale tego tam nie ma. SZUKACIE SZTUCZNEGO PROBLEMU.
ha det

HILTON !!!

TY moj "kwiecie inteligencji polskiej" , znowu wkurzasz ĘĄ-ców? ..zobacz ile minusow masz a ja tu staram sie i staram sie i staram sie i staram sie i staram sie i staram sie...a TY dalej na minusie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:

ojojoj..ojojoj...uwazaj zeby ci zylka nie pekla....

Pani Ę Ą....

eh ..w tej norwegii to same "kwiaty polskiej inteligencji" .. na kazdym kroku...

niestety i chwastow nie brak, jak widac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Droga Hilton

Ja nie jestem w zadnym stopniu zwolenniczka obludy i falszu i ja znowu z kolei nikogo nie nawoluje do przesadnej i nieszczerej zaloby i udawania ( nawet w ambasadzie, pracy czy w kosciele - chociaz tam to jest duzo udawania od zawsze )

Rozumiem tez, ze forum jest miejscem do swobodnego wypowiadania sie na wszystkie tematy

Ale tego czego nie rozumiem to jacy ludzie sa krytyczni do wszystkiego i to bez specjalnie dobrej argumentacji dla swoich wypowiedzi ; Sprawa ludzka jest miec odmiene zdanie - to wlasnie sprawia, ze jest sens dyskutowac - ale rownoczesnie mozna zachowac dystans miedzy osoba a sprawa - a z tym jest roznie ... - to nie koniecznie dotyczy ciebie - chociaz zatytulowalam moj watek " Droga Hilton "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Fiona66 napisał:

BIZI napisal :

Barbara pisze :

ja naleze do grupy "nietaktów" ....a zalobe narodowa to ja mam codziennie ....PONIEWAZ zauwazyWSZY ile osob zginaWSZY codziennieWSZY na polskich drogachWSZY, nie wytrzymaWSZY - placzeWSZY ...to jest tragędiaWSZY !!!

Tylu mlodych ludziWSZY ginaWSZY....

i halasu nie robia mediaWSZY....

a to jest wlasnie " kwiaciec polskiei ynteligęcji "

nooooo wlasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja najbardziej sie zgadzam z " po trzecie " u Fiony i tez bym chciala, zeby ktos mnie okreslil jakims kwiatkiem , chociaz polnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok